img_BEDRIJFSTERREINEN

Bedrijfsterreinen

Net zo goed als een bedrijfspand onderhoud nodig heeft, moet ook het terrein buiten regelmatig worden bijgehouden. In de praktijk blijft dat onderhoud meestal achterwege. Of wordt het half gedaan. Zeker als u te maken heeft met een verzakkende infrastructuur is oplettendheid geboden. Voor u het weet ziet uw terrein eruit als een maanlandschap. Niet representatief voor het imago dat u wilt uitstralen. Om het nog maar niet te hebben over gevaarlijke situaties voor uw medewerkers. Ook uit arbo-oogpunt is het belangrijk dat uw bedrijfsterrein er goed bij ligt.

Wat kunnen wij voor u doen?

In veel gevallen blijkt een oplossing maar een tijdelijke oplossing te zijn. Dat komt omdat wel het probleem, maar niet de - letterlijk en figuurlijk - onderliggende oorzaak wordt aangepakt. Gevolg: binnen de kortste keren zit dat gat wr op de bezoekers-parkeerplaats. Dat leidt tot irritatie. En, uiteindelijk, tot hogere kosten. Waar Van Dijk Maasland u mee van dienst kan zijn, is een permanente en gegarandeerde oplossing.

Wat werken met Van Dijk Maasland plezierig maakt, is dat we alle disciplines in eigen huis hebben om uw bedrijfsterrein compleet te herstellen:

  • Lichtfunderingstechnieken (ps-hardschuim, schuimbeton, bims etc.)
  • Bestratingswerken
  • Kabels- en leidingwerken, buitenverlichting
  • Groenaanleg en onderhoud
  • Et cetera
pijltje