Buitenruimte management

Het management van buitenruimten staat steeds meer in de belangstelling; bij nieuwe projecten, maar vooral bij de herstructurering van oude stads- en dorpswijken. Een buitenruimte bepaalt in hoge mate de waarde van een leef- en werkomgeving en verhoogt de economische waarde. Bij de renovatie of de aanleg van een buitenruimte biedt inschakeling van een specialist grote voordelen.

Door het gehele traject, van ontwerp en uitvoering tot onderhoud, in ťťn hand te houden kan de kwaliteit worden verhoogd en kunnen buitenruimten efficiŽnter worden aangelegd en onderhouden. Met een forse besparing van tijd, aandacht en geld voor de opdrachtgever.

Ontwikkeling, aanleg en beheer van buitenruimte kan een forse kostenpost op uw begroting zijn. Door de diversiteit aan aspecten op het gebied van buitenruimte praten we al gauw over een veelheid van disciplines. Van een tuin- en landschapsarchitect en een aannemer tot een onderhoudsbedrijf. Van een leverancier van belichtingsarmaturen tot een stratenmaker.

EfficiŽnt is anders. Van Dijk Maasland is specialist in buitenruimte management. Omdat we een combinatie van disciplines in eigen huis hebben, kunnen we u van dienst zijn met een integrale aanpak

pijltje
Image BUITENRUIMTE MANAGEMENT