Werken en leren bij de Van Dijk Maasland Groep

Openstaande vacatures:

werkbijvandijk.nl

Tendermanager/kostendeskundige
Assistent medewerker Heitechniek
Stagiair HBO/MBO Civiele Techniek / Infra

Werken-leren
Leer je beter in de praktijk dan uit boeken en wil je werken binnen de GWW of Civiele Betonbouw? Dan kies je voor een BBL-vakopleiding, waarbij je via een ROC, AOC of opleidingsinstituut†komt te werken bij Van Dijk Maasland. Meer informatie.
Werken en leren bijStages
Van Dijk Maasland is altijd op zoek naar nieuw talent. Volg jij een voltijd of duale studie HBO of een MBO (BOL) studie in de Grond-, Weg- en Waterbouw, Civiele Techniek / Infra of Watermanagement? Dan word jij misschien onze nieuwe stagiair!
Van Dijk Maasland heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van stagiairs onder andere op het gebied van Techniek. Doordat jouw stage zich richt op het gehele werkproces krijg je alle aspecten mee van een echte baan. Voldoende uitdaging, balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning en betrokken medewerkers zijn de ingrediŽnten van jouw stage bij Van Dijk Maasland.Volg je een andere (technische) opleiding dan genoemd maar sluit deze aan bij ťťn of meerdere aspecten van onze bedrijfsvoering binnen de Van Dijk Maasland Groep? Verken dan jouw stagemogelijkheden door contact op te nemen met Marco Mabelis, werkvoorbereider/praktijkbegeleider, via info@vdijk.nl of per telefoon 010 - 599 18 18.

Ervaringen van stagiairs
Frank Pronk (HBO Bedrijfskunde MER, 3e jaar):
"De 20 weken zijn voorbij gevlogen!"

Tim van Alem (HBO Civiele Techniek, 3e jaar):
"Je krijgt veel vrijheid in je werkzaamheden"

Hilde Betting (HBO Civiele Techniek, 2e jaar):
"Het buiten lopen was ook erg leerzaam; een onvergetelijke ervaring."

Bram Bakker (HBO Civiele Techniek, 3e jaar):
"De werkzaamheden waren zeer variŽrend"

Meer ervaringen...

Personeel
Login

pijltje